Επανεγγραφή Κάντζο Γκιβάρα

09 Ιανουαρίου 2018

Η Διοίκηση της CRI AEΛ FUTSAL ανακοινώνει την επανεγγραφή του 21χρ. Κάντζο Γκιβάρα στο ρόστερ της ομάδας μας, όπου θα πάρει μια από τις 3 θέσεις των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα εγγραφής με βάση την προκήρυξη της ΚΟΠ.

Ο Κάντζο έχει κάνει αίτημα για πολιτογράφηση αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και μέχρι τώρα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν του έχουν ακόμη επιτρέψει να έχει τα δικαιώματα ενός Ευρωπαίου πολίτη. Αντιθέτως ο Κάντζο ζει καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό, χωρίς να μπορεί να έχει το δικαίωμα της φοιτητικής χορηγίας, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό λόγω του είναι κάτοχος Συριακού διαβατηρίου και δεν μπορεί ακόμη να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό αφού οι εσωτερικές διαδικασίες των Τραπεζών δεν του το επιτρέπουν.

Η Διοίκηση της ομάδας μας έχει κάνει όλα τα απαραίτητα διαβήματα για την επίσπευση της πολιτογράφησης του Κάντζο, που θεωρείτε αυτή την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού Futsal.

Την Πέμπτη ο Κάντζο θα είναι στην διάθεση του Eloy Alonso για να αγωνιστεί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRI AEΛ FUTSAL - 09/01/2018

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

14

39

2 ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT

14

37

3 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

14

28

4 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

14

20

5 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

14

17

6 ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ

14

12

7 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ

14

11

8 Ε.Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

14

0