Το παιχνίδι της χρονιάς!

27 Φεβρουαρίου 2018

Πλησιάζει η ώρα για το πιο μεγάλο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Η ομάδα μας για το θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη 06/03 και ώρα 20:30 τον ΑΠΟΕΛ, με μοναδικό στόχο την νίκη - πρόκριση για να περάσει στους 4 και να είναι σε θέση να διεκδικήσει για ακόμη μία χρονιά την συμμετοχή της σε Τελικό Κυπέλλου και γιατί όχι να κάνει και το Back 2 Back!

Οι φουτσαλιστές μας μετά την απρόσμενη εξέλιξη με τον προπονητή μας Eloy Alonso που γύρισε στην πατρίδα του λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του, δηλώνουν πανέτοιμοι μαζί με τον βοηθό προπονητή μας Κυριάκο Ηλιάδη και το υπόλοιπο τιμ, να κάνουν την υπέρβαση και να τα δώσουν όλα για την νίκη αφιερώνοντας την στο μεγάλο μας κόσμο αλλά και στον Coach μας!

Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο και για να αισθανθούν οι φουτσαλιστές μας πως παίζουν εντός έδρας, θέλουμε τη μαζική και θερμή υποστήριξη από τον κόσμο μας. Μακριά από ακρότητες, με παλμό και φωνή να στηρίζουν την ομάδα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:30 με την τιμή εισόδου να ορίζεται στα 5 ευρώ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Gold και VIP. Σημειώνεται πως εισιτήρια θα διατίθενται στις εισόδους του σταδίου. Παράλληλα για όσους ενδιαφέρονται, στις εισόδους θα πωλούνται και ημερολόγια του τμήματος, με σκοπό την άμεση οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Η τιμή των ημερολογίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Όσοι αγοράζουν τα ημερολόγια της ομάδας μας θα μπορούν να εισέρχονται και δωρεάν στο γήπεδο!

Πάμε Λέοντες να κερδίσουμε την πιο μεγάλη μάχη της χρονιάς. Θέλουμε να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές όπως και την περσινή χρονιά αλλά ο δρόμος προς τον Τελικό ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη από το Σπύρος Κυπριανού!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

10

28

2 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

10

22

3 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

9

19

4 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

10

14

5 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

9

13

6 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ

10

12

7 ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ

10

10

8 AGBU ΑRARAT – FONBET

10

10

9 ΑΘΗΕΝΟΥ A.C.

10

0