'Οραμα της Ακαδημίας μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος Futsal στην Κύπρο και η οργάνωση ακαδημιών σε μικρές ηλικίες 6 -14 χρόνων σε κλειστές αίθουσες σχολείων.

Η Ακαδημία μας να είναι κτισμένη σε υγιής βάση όπου οι γονείς θα βλέπουν τα παιδιά τους να αθλούνται, να είναι επιμελής μαθητές και να διαμορφώνουν σωστούς χαρακτήρες. Δια μέσω του Futsal, τα παιδιά θα έχουν τη ευκαιρία να κοινωνικοποιούνται και να τους διακατέχει το ομαδικό πνεύμα επενδύοντας σε αρχές και αξίες όπως είναι η αυτοεκτίμηση, ο σεβασμός, το fair play και η αποφυγή του bullying και του ρατσισμού στον αθλητισμό.

Να εδραιωθεί σε επαγγελματική βάση και να πρωταγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση ακόμη περισσότερων τίτλων και την συμμετοχή μας σε ευρωπαική διοργάνωση του UEFA FUTSAL Champions League.

Η δημιουργία ακαδημιών σε κλειστές αίθουσες σχολείων και πανεπιστημίων μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Δημιοργία της πρώτης γυβαικείας ομάδας Futsal στην Κύπρο.

Η επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους Κύπριους παίχτες που θα αποτελέσουν την ραχοκοκκαλία της ομάδος και της Εθνικής Κύπρου τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Συνεισφορά σε Φιλανθρωπικά ιδρύματα και Κοινωνικές εκδηλώσεις ενάντια στη βία, το ρατσισμό και τα ναρκωτικά.

Προώθηση επιχειρηματικού πλάνου για την εξεύρεση επενδυτή και την δημιουργία κλειστού γηπέδου Futsal  για προσέλκυση μεγάλων ευρωπαικών διοργανώσεων.

Ο κόσμος της ΑΕΛ χρειάζεται να αγκαλιάσει και να στηρίξει όλο και περισσότερο το τμήμα αυτό, το οποίο χτίζεται με σταθέρα βήματα πάνω σε γερά θεμέλια, βασισμένο πάντα στις αρχές και τις αξίες του μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου της Κύπρου. Με σωστή δομή των Ακαδημιών και χρηστή διοίκηση θα διασφαλίσει την διαχρονικότητα του και την αποστολή του για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουμε τις ευθύνες μας και τις προσδοκίες του κόσμου και προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον αυτού του τμήματος αλλά και του αθλήματος γενικότερα.